Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 svogūnas
1 skiltelė česnako
2 v. š. aliejaus
0,5 a. š. malto imbiero
250 ml žuvies sultinio
1 kiaušinis
1 pundelis žalumynų
Druska, pagal skonį
Citrinų sultys, truputį
 


Gaminimas:
Svogūnas ir česnakas smulkiai supjaustomi ir truputį pakepinami įkaitintame aliejuje, įberiama imbiero miltelių ir 3-4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Suplaktas kiaušinis sumaišomas su žuvies sultiniu ir, pamažu maišant, supilamas į padažą (jis turi sutirštėti). Įberiama druskos, įpilama citrinos sulčių ir įmaišome smulkintų žalumynų. Padažas naudojamas žuvies patiekalams.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai