Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sestasis metu menuo,
Prancuzu tapytojas (1839-1906m.) "Losejai kortomis", "Rukorius" autorius,
Rukalai is smulkiai supjaustyto tabako, ivynioto i plona popieriu,
Sausi lazdeliu pavidalo dazai is smulkiai sutrinto pigmento, kreidos, gipso arba molio ir risamosios medziagos,
Siluma ar karstis, matuojami termometru,
Gėlių g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Genių g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Gilių g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Gintaro g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Giraitės g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g pomidorų, 100 g svogūnų, 30 g aliejaus, druskos, pipirų, petražolių, čiobrelių, 2 g česnakų.
Gaminimas: Svogūnus nulupkite, susmulkinkite; keptuve pakaitinkite
aliejų, sudėkite į jį svogūnus, apkepinkite. Svogūnai neturi parūduoti. Po 15 minučių sudėkite nuluptus ir smulkiai supjaustytus pomidorus. Maišant virkite ant vidutinės ugnies, kol pasidarys vientisa masė. Įberkite druskos, pipirų, smulkintų česnakų ir petražolių, kelis nedidelius čiobrelio
lapelius. Virkite ant silpnos ugnies 20 minučių. Padažas paruoštos!
|
|
|
|
|