Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg obuolių
1 stiklinė miltų
1 stiklinė manų
1 stiklinė cukraus
200 g sviesto


Gaminimas:
Obuolius nulupti, išvalyti ir sutarkuoti burokine tarka. Miltus, cukrų ir manus suberti į dubenį. Skardą iškloti sviestiniu kepimo popieriumi ir galime pradėti sluoksniuoti. Taigi primas sluoksnis būtinai turi buti obuolių, o paskutinis miltų, manų ir cukraus mišinio. Skardą plonai padengiame obuoliais, ant jų barstome miltų, manų ir cukraus mišinį. Po to obuoliai ir paskutinis sluoksnis miltų, manų ir cukraus. Ant viršaus užtarkuojame 200 g sviesto kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 g margarino VILNIUS kepiniams
1 stiklinė smulkaus cukraus
2 kiaušiniai
0,5 stiklinės pieno
3 obuoliai
1 stiklinė miltų
0,5 a.š. gesintos sodos


Gaminimas:
Sumaišome išlydytą margariną su cukrumi, kiaušiniais, pienu, miltais ir soda.
Pašaliname obuolių odelę ir supjaustome nedideliais gabalėliais. Suberiame į masę ir išmaišome.
Tešlą pilame į margarinu išteptą kepimo formą ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 20-30 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg obuolių
1 stiklinė miltų
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė manų kruopų
sviestas
cinamonas
vanilinis cukrus
 


Gaminimas:
Miltus, cukrų ir manus išmaišome dubenyje.
Obuolius nulupame ir sutarkuojame.
Į aliejumi išteptą skardą pirmiausia suberiame miltų, cukraus ir manų mišinį.
Tada dedame obuolius ir juos apibarstome vaniliniu cukrumi bei cinamonu, vėl supilame sausų ingredientų mišinį ir taip kartojame, kol sudedami visi obuoliai ir visas birių produktų mišinys.
Paskutinis sluoksnis turi būti sausų produktų mišinio.
Sviestą išlydome mikrobangų krosnelėje ir su šaukšteliu užpilame ant pyrago.
Kepame 190 laipsnių temperatūroje apie 40 min.
Patikėkite - gaunasi labai skanus obuolių pyragas.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai