Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg biskvito
500 ml  grietinėles
200 g džemo
šokolado


Gaminimas:
Imamas plono biskvito ar trapios tešlos pagrindas. Ant jo tepamas džemas ir ant viršaus - plakta grietinėlė. Užbarstomas tarkuotas šokoladas (galima šokoladiniais saldainiais). Vietoj džemo galima išsukti varškę su razinomis ir riešutas, paskanintą romu ar likeriu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 pakelis vyšninės žele
1 indelis apie 350 g konservuotų persikų
1 pakelis apie 200 g varškės
25 g želatinos
1 indelis apie 450 g grietinės
150 g cukraus
1 šaukštas citrinos sulčių


Gaminimas:
Vyšninę arba kitokio skonio žele pasigaminti kaip nurodyta ant pakelio, tik su šiek tiek mažiau vandens. Šiek tiek atvėsintą, trečdalį pilti į torto formą, ten dėti persikų puseles (galima jas dar pasmulkinti) ir užpilti likusia žele. Viską stingdyti šaldytuve. Želatiną užpilti drungtu vandeniu ir įstatyti į šilto vandens vonelę, nuolat maišant ištirpinti. Grietinę, varškę, cukrų ir citrinos sultis išplakti mikseriu arba gerai išmaišyti šaukštu, įpilti ištirpintą želatiną ir dar kartą viską gerai išmaišyti. Šį turinį užpilti ant sustingusios žele su persikais ir dar kelioms valandoms palikti sustengti šaldytuve. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai