Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pusbezdziones, gyvenancios Pietu Azijoje,
Tarnavimas, tarnaujancio pareigos,
Inoris, noras, ketinimas,
Uz kurapka mazesnis, margai rusvas, slapus paukstis,
Audeklo gabalas kojoms apvynioti aunantis,
Sodų g., Šlapšilės k., Klaipėdos r. sav.,
Šakinių g., Šlapšilės k., Klaipėdos r. sav.,
Uosių g., Šlapšilės k., Klaipėdos r. sav.,
Agluonos 1-oji g., Šnaukštų k., Klaipėdos r. sav.,
Agluonos 10-oji g., Šnaukštų k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 gramų burokėlių, 1 morka, Truputį petražolių, 1 salieras, 2 šaukštai sviesto, 4 šaukšteliai acto, 1 šaukštas kvietinių miltų, 1 stiklinė grietinės, 4 šaukšteliai
cukraus
Gaminimas: Nulupame ir nuplauname burokėlius, taip pat morkas, petražoles ir salierus supjaustome šiaudeliais, sudedame į puodą, pridedame sviesto, įpilame acto ir šiek tiek vandens, sumaišome ir troškiname uždengus, kol suminkštėja, prižiūrime, kad daržovės neprisviltų.
Paprastai reikia troškinti 45-60 minučių. Įberiame miltų, gerai išmaišome, įdedame grietinės, viską pagardiname druska, cukrumi, įmetame lauro lapelių, vėl pamaišome ir verdame dar 10 minučių.
|
|
|
|
|