Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai: 200 g grikių 50 g sviesto 100 g kubeliais supjaustytų svogūnų 3/4 l daržovių sultinio 200 ml grietinės 8 šaukšteliai susmulkintų petražolių 2 kiaušiniai druskos pipirų 750 g pievagrybių 50 g ištirpinto sviesto 200 g svogūnų su laiškais 75 g ementalio sūrio Gaminimas: Grikius paskrudinti, pagardinti sviestu, vėliau sukrėsti svogūnus ir maišyti 3 minutes. Supilti daržovių sultinį ir virti 15 minučių. Faršui sumaišyti 3 šaukštus grietinėlės, petražoles ir kiaušinius su drungnais grikiais. Pagardinti druska, pipirais ir suformuoti 8 kukulius. Grybus supjaustyti griežinėliais ir keptuvėje ant vidutinės ugnies pakepinti su sviestu, po to išgriebti. Keptuvėje likusius riebalus ir grybų sultis nugarinti, kol sumažės skysčio. Po to į keptuvę vėl sukrėsti grybus. Pagardinti pipirais ir druska. Svogūnus ir laiškus supjaustyti, sumaišyti su grybais ir sudėti į kepimo indą. Ant viršaus sudėti kukulius, sukrėsti grietinėlę, sumaišytą su tarkuotu sūriu ir apkepti. 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai