Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Meškučių 11-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Meškučių 13-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Meškučių 15-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Meškučių 2-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Meškučių 7-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g grikių 50 g sviesto 100 g kubeliais supjaustytų svogūnų 3/4 l daržovių sultinio 200 ml grietinės 8 šaukšteliai susmulkintų petražolių 2 kiaušiniai druskos pipirų 750 g pievagrybių 50 g ištirpinto sviesto 200 g
svogūnų su laiškais 75 g ementalio sūrio Gaminimas: Grikius paskrudinti, pagardinti sviestu, vėliau sukrėsti svogūnus ir maišyti 3 minutes. Supilti daržovių sultinį ir virti 15 minučių. Faršui sumaišyti 3 šaukštus grietinėlės, petražoles ir kiaušinius su drungnais grikiais. Pagardinti druska,
pipirais ir suformuoti 8 kukulius. Grybus supjaustyti griežinėliais ir keptuvėje ant vidutinės ugnies pakepinti su sviestu, po to išgriebti. Keptuvėje likusius riebalus ir grybų sultis nugarinti, kol sumažės skysčio. Po to į keptuvę vėl sukrėsti grybus. Pagardinti pipirais ir druska. Svogūnus
ir laiškus supjaustyti, sumaišyti su grybais ir sudėti į kepimo indą. Ant viršaus sudėti kukulius, sukrėsti grietinėlę, sumaišytą su tarkuotu sūriu ir apkepti.
|
|
|
|
|