Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
900 g mažų bulvių
4 kiaušiniai
450 g konservuotų ankštinių pupelių,
300 g mažų pomidorų
400 g konservuotų baltųjų pupelių
150 g bekono,
150 g šviežių špinatų
50 g alyvuogių be kauliukų
2 grūstos česnako skiltelės
2 šaukštai vyno acto
150 ml alyvuogių aliejaus
čiobrelių
druskos
pipirų


Gaminimas:
Gaminame salotų padažą. Giliame dubenyje sumaišome grūstą česnaką, actą ir čiobrelius. Palengva sumaišome su 6 šaukštais aliejaus. Pasūdome, pagardiname pipirais.
Bulves gerai nuplauname, pagardiname ir apšlakstome likusiu aliejumi. Suvyniojame į foliją. Kepame ant anglių arba grilyje.
Kiaušinius verdame 2-3 minutes. Nulupame ir supjaustome į 4 dalis.
Pomidorus perpjauname per pusę. Pupeles suverčiame į kiaurasamtį ir nuvarviname. Bekoną supjaustome plonomis juostelėmis ir apkepiname grilyje.
Iškepusias bulves atvėsiname ir perpjauname per pusę. Visus komponentus sumaišome su špinatais. Sudedame alyvuoges, sumaišome. Ant viršaus užpilame padažą.
Iškylų patiekalas paruoštas!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai