Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 mažas ančo (čili) pipiras (Čili pipirai), (Čili pipirai)
2 šaukštai laimo sulčių
3 šaukštai sviesto arba margarino, minkšto
0,5 nedidelio avokado, be sėklų, nulupto ir supjaustyto (Avokadas)
0,125 šaukštelio druskos
6 burbuolės kukurūzų

Gaminimas:
Nedideliame dubenyje sumaišykite ančo (ancho) pipirą, laimo sultis ir 2 šaukštus vandens; troškinkite ant mažos ugnies, uždengę, 10 minučių arba kol pipiras suminkštės. Nusausinkite ir atvėsinkite. Pašalinkite pipiro stiebą ir sėklas. Po to susmulkinkite pipirą ir sumaišykite su minkštu sviestu ar margarinu.
Švelniai sutrinkite avokadą su druska. Įmaišykite į ancho sviestą. Įdėkite į uždengiamą indą ir padėkite į šaldytuvą.
Nuimkite kukurūzų lapus ir siūlus. Jei norite, galite palikti kelis lapus (dėl grožio). Dideliame uždengtame puode virkite kukurūzus nedideliame kiekyje vandens 5-7 minutes. Nusausinkite.
Kepkite neuždengtame grilyje tiesiai virš vidutinio karščio anglių 10 minučių, kelis kartus apversdami.
Patiekite kukurūzus su ančo-avokado sviestu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai