Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kaniūkų 1-oji g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kaniūkų 2-oji g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kaniūkų 3-ioji g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kaniūkų 4-oji g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kanklių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Grybai Druska, 2.5 šaukšto Cukrus, 3.5 šaukšto Lauras, lapai, 2 vienetai Gvazdikėliai, 5 vienetai Juodieji pipirai, 5 vienetai Kvapieji pipirai, 5 vienetai Actas, 15
mililitrų
Gaminimas: Grybai verdami 15-20 minučių pasūdytame vandenyje (0,5 šaukšto druskos litrui vandens). Po to išgriebiami ant rėčio, kad nuvarvėtų. Po to sudedami į švarius stiklainius (maždaug 2/3 stiklainio) ir užpilami išvirtu atvėsintu marinatu. Rekomenduojamas saldžiarūgštis
marinatas, kuris jau daugelį metų vartojamas, grybai gerai laikosi, būna labai skanūs. Į litrą vandens dedama 2 šaukštus druskos, 3,5 šaukšto cukraus, 1-2 lauro lapelius, 5 gvazdikėlius, 5 juodus ir 5 kvapiuosius pipirus. Verdama 20-25 minutes. Baigiant virti įpilamas šaukštas acto esencijos (15 ml.
). Užpilti marinatu grybai kaitinami 30-40 minučių 100 C temperatūros vandenyje. Stiklainiai išimami ir sandariais uždaromi metaliniais dangteliais. Grybai išsilaiko iki metų net kambario temperatūroje.
|
|
|
|
|