Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kestas,
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pakalnės g., Gražiškių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Sodų g., Gražiškių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Sūduvos g., Gražiškių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Širvintos g., Gražiškių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Alyvų g., Gudelių k., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Grybai, 1 kilogramas Sviestas, 125 gramai Druska, 25 gramai
Gaminimas: Švariai išplauti švieži grybai (baravykai, raudonikiai, lepšiai, rudmėsės) supjaustomi šiaudeliais arba šiaip
smulkiais gabaliukais ir sudedami į puodą. Vienam kilogramui grybų dedama 120 g sviesto, 25 g druskos ir verdama, kol suminkštės. Po to grybai sudedami į stiklainius, užpilami dar tokiu kiekiu ištirpinto sviesto, uždengiami dangteliais (geriau stikliniais) ir kaitinami 100°C temperatūroje puode su
vandeniu: pirmą dieną 1 valandą, antrą dieną pakartotinai — 20 minučių. Vėliau stiklainiai sandariai uždaromi. Taip paruošti grybai tinka įdarams ir padažams gaminti. Galima taip užkonservuoti grybus ir su aliejumi, įdedant truputį lauro lapelių, kvapiųjų pipirų ir citrinos rūgšties.
|
|
|
|
|