Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Grybai, 500 gramų
Aliejus, 0.5 stiklinės
Kiaulienos lašiniai, 100 gramų
Svogūnai, 2 vienetai
Kiaušiniai, 2 vienetai
Džiūvėsėliai, 100 gramų
Prieskoniai

Gaminimas:
Virti grybai pakepinami aliejuje su lašinukais ir kvadratėliais pjaustytais svogūnais. Masei apkepus bei atvėsus, sumalame per mėsmalę, įmušame kiaušinius, beriame džiūvėsėlius, prieskonius. Suformuojame kotletus ir apkepame aliejuje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 gramų grybų,
1 šaukštas kvietinių miltų,
2 kiaušiniai,
60 gramų kiaulienos lašinių,
1 stiklinė džiūvėsėlių,
1 šaukštas sviesto,
Aliejaus truputį
Druskos pagal skonį

Gaminimas:
Nuplauti ir pasūdytame vandenyje apvirti grybai sukapojami, sukrečiami į keptuvę, apibarstomi miltais ir pakepinami svieste arba aliejuje kartu su susmulkintais svogūnais. Tada įpilama grybų nuoviro ir troškinama, kol viskas suminkštėja. Masė atvėsinama, pridedama smulkiai supjaustytų lašiniukų, įmušami kiaušiniai, įberiama džiūvėsėlių. Sumaišius daromi kotletai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami svieste arba aliejuje. Tiekti tinka su bulvių ar miežinių kruopų koše.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g grybų
1 svogūnas
3 valgomi šaukštai miltų
2 valgomi šaukštai krakmolo


Gaminimas:
Sumalkite grybus.
Pakepinkite juos su svogūnu.
Į grybus sudėkite miltus, krakmolą, pipirus, druską ir viską išmaišykite.
Paimkite šiek tiek gautos masės, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai