Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
pamiršau,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bažnyčios g., Pučkalaukio k., Vilniaus r. sav.,
Pučkalaukio g., Pučkalaukio k., Vilniaus r. sav.,
Vilniaus g., Putiniškių k., Vilniaus r. sav.,
Girijos g., Radžiulių k., Vilniaus r. sav.,
Kaimynų g., Radžiulių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g grybų; ½ stiklinės ryžių; 1 vidutinio dydžio svogūnas; 1 vidutinio dydžio kiaušinis; Šiek tiek miltų arba džiūvėsėlių; druska ir pipirai pagal skonį.
Gaminimas: Išvirti
grybus ir smulkiai supjaustyti. Vandenį, kuriame virė grybai, pasūdyti, užvirinti ir įberus ryžius juos išvirti. Išvirusius ryžius sumaišyti su grybais, įdėti smulkiai supjaustytą svogūną, įmušti kiaušinį ir įberti pagal skonį pipirų bei druskos. Viską gerai išmaišyti, suformuoti kotletukus ir
apvolioti miltuose arba džiūvėsėliuose. Kepti keptuvėje, kol apskrus. Patiekti su mėgstamu padažu. Skanaus! Grybų patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|