Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vanaginės Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vanaginės Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vanaginės Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vanagiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vanagų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 pakelis sloksniuotos bemielės tešlos 200 g virto kumpio 150 g virtų grybų 1 poras 200 g grietinės 4 kiaušiniai 200 g fermentinio sūrio juodieji
pipirai druska
Gaminimas: Atšildytą tešlą išklojame į skardą, sujungiame kraštelius, būtinai turi užsilenkti krašteliai šonuose bent 1 cm. Kumpį, virtus grybus, jei tai ne pievagrybiai, porą, apkepame aliejuje, kol viskas gražiai apskrus, paliekame atvėsti. Išplakame
kiaušinius, grietinę, tarkuotą fermentinį sūrį, prieskonius. Į šį plakinį sudedame turinį iš keptuves smile, viską išmaišome ir uždedame ant tešlos, viską tolygiai paskirstome. Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 20-30 min. kol tešla gražiai pagelsta ir tampa trapi.
|
|
|
|
|