Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
50 g džiovinti baltieji grybai (fungus)
1 vnt. KNORR BULJONETĖ grybų sultinys
700 g bulvių
400 g lydyto sūrelio
150 g morkų
1 poro
Druskos ir pipirų (pagal skonį)
 


Gaminimas:
Grybus užpilkite karštu vandeniu ir palaikykite 30 minučių.
Po to supjaustykite smulkiais gabaliukais.
Užvirinkite 3 litrus vandens, suberkite grybus, sultinį ir druską.
Virkite apie 30 minučių.
Porus supjaustome žiedeliais, morkas - sutarkuojame.
Bulves supjaustome kubeliais.
Bulves sudedame į puodą ir verdame dar 10 minučių.
Sudėkite porus ir morkas.
Po to įmaišykite sūrelį ir prieskonius. Štai sriuba ir paruošta :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 stiklinių vištienos sultinio
500 g bulvių
300 g grybų, šviežių arba šaldytų
1 morkos
1 svogūno
Druskos
Žalumynų
100 g sviesto


Gaminimas:
 
Vištienos sultinį užvirkite , sudėkitye supjaustytas bulves  ir virkite 15 minučių. Berkite šiek tiek druskos .
Grybus kepkite svieste 15 minučių.
Smulkiai supjaustykite morkas , svogūnus ir sudėkite į keptuvę su grybais. Kepkite dar 10 minučių.
Keptuvės turinį sudėkite į verdantį sultinį ir viską virkite ant mažos ugnies 10 minučių. Tada pabarstykite smulkintų petražolių ar krapų ar patiekite su čiobrelio šakele.
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai