Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Prancuzu impresionistas, nutapes paveikslus "Moterys sode", "Kapucinu bulvaras", "Laukai ir topoliai pavasari" ir kt,
Prancuzu impresionistas, nutapes paveikslus "Sokiai mulen de la galeto kavineje", "Skeciai", "Seserys" ir kt,
Prancuzu inzinierius, lektuvu konstruktorius ir lakunas, 1909 m. savo statytu monoplanu perskrides Lamansa,
Prancuzu kompozitorius, baleto "Dafnis ir Chloje", "Ispanu rapsodijos", "Bolero", kuriniu fortepijonui ir simfoniniam orkestrui autorius,
Prancuzu kompozitorius, operu "Karmen", "Perlu ieskotojai", "Ivanas rustusis", opereciu, 2 simfoniju autorius,
Šalčpievės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Šaldytuvų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Šalmo g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Šalnos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Šalpusnių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 10 didelių pievagrybių, 1 svogūnas, 1 morka, 200 gramų kalakutienos faršo, 100 gramų fermentinio sūrio, Prieskoniai Druska Žalumynai (įvairūs) Bulvių
papuošimui
Gaminimas: Pievagrybius nuplauti, nusausinti, kotelius nupjauti. Svogūną ir morką nulupti, susmulkinti, kartu su pievagrybių koteliais pakepinti aliejuje ir sumaišyti su faršu. Sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su kapotais žalumynais. Pievagrybių kepurėles pasūdyti, pagardinti
prieskoniais ir įdaryti apkepinta mase. Įdarytus pievagrybius dėti į karščiui atsparų kepimo indą, užberti sūrio, kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 20min. Bulves išvirti su lupenom, galiukus nupjauti taip, kad gautųsi "grybukai". Grybų patiekalas paruoštas!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 10 didelių pievagrybių 1 svogūnas 1 morka 200 gr kalakutienos faršo 100 gr fermentinio sūrio prieskonių druskos žalumynų bulvių
papuošimui
Gaminimas: Pievagrybius nuplauti, nusausinti, kotelius nupjauti. Svogūną ir morką nulupti, susmulkinti, kartu su pievagrybių koteliais pakepinti aliejuje ir sumaišyti su faršu. Sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su kapotais žalumynais. Pievagrybių kepurėles pasūdyti,
pagardinti prieskoniais ir įdaryti apkepinta mase. Įdarytus pievagrybius dėti į karščiui atsparų kepimo indą, užberti sūrio, kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 20min. Bulvės išvirti su lupenom, galiukus nupjauti taip, kad gautusi "grybukai".
|
|
|
|
|