Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
4 dalyku negalima paslepti: ugnies, liudesio, meiles ir..? ,
4 dalykai skurdina siela: prabanga, tingejimas, smaguriavimas ir..? ,
Kiek roziu reikia padovanoti kad geliu kalboje pasakytum? as tave myliu,
Ir santuokos dievas Himenejas ir mirties dievas Tanatas turi deglus, kuo ypatingas Tanato deglas,
Koks vokiskas moteriskas vardas atsirado nuo liepos medzio pavadinimo,
Žiemgalių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žygimanto Liauksmino g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žygimantų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žygio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žilvičių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 gramų marinuotų grybų 300 gramų obuolų 200 gramų fermentinio sūrio 1 apelsinas 1 paprika 2 šaukštai medaus 1 stiklinė kefyro 0,5 šaukštelio garstyčių padažo 0,5
citrinos Tarkuota apelsinų žievelė
Gaminimas: Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais, taip pat supjaustyti ir sūrį. Mažus marinuotus grybus perpjauti pusiau, papriką supjaustyti siaurais ruoželiais. Apelsiną išskirstyti skiltelėmis. Ant paruoštų produktų užpilti
išplaktą kefyrą su visais kitais nurodytais priedais ir gerai išmaišyti.
|
|
|
|
|