Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Austru kompozitorius, operu "Figaro vedybos", "Don Zuanas", "Stebuklingoji Fleita", simfoniju, koncertu instrumentui su orkestru, styginiu kvartetu autorius,
Austru kompozitorius, pas kuri mokesi Bethovenas,
Austru kompozitorius, vienos klasikines mokyklos atstovas, daugiau kaip 100 simfoniju (tarp ju "Atsisveikinimo"), 14 misiu, oratoriju, kitu kuriniu instrumentiniams ansambliams autorius,
Austru kompozitorius, vienos valsu ir opereciu kurejas, daugiau kaip 500 sokiu muzikos kuriniu (valsu, polku, mazurku) autorius,
Austru rasytojas, romanu "Amerika", "Procesas", "Pilis", noveliu "Nuosprendis", "Pataisos darbu kolonijoje", "Metamorfoze" autorius (liet.) ,
Ežero g., Bajorų k., Rokiškio r. sav.,
Liepų g., Bajorų k., Rokiškio r. sav.,
Parko g., Bajorų k., Rokiškio r. sav.,
Pušyno g., Bajorų k., Rokiškio r. sav.,
Ryto g., Bajorų k., Rokiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1-2 avokadai, pradėję minkštėti 1 kietas mangas 1 obuolys 1-2 čilės pipirai (halapenio, habanero ar kt.) 0,5 saldaus svogūno (dideli, geltonais lukštais, neaitrūs svogūnai) 0,5 citrinos
sulčių (2,5 valg. Š.), žaliosios skaniau negu geltonosios 0,5 arb. š. druskos sauja granato uogų (maždaug iš 1/4 granato)
Gaminimas: Avokadus atskiriame nuo sėklų ir žievių, tuojau pat juos apliejame citrinos sultimis, kad neparuduotų, ir sutriname
grūstuvu. Nuskutame mango žievelę, nupjauname minkštimą nuo sėklos. Nuskutame obuolio žievelę, pjauname obuolį pusiau ir pašaliname sėklalizdžius. Peiliu labai smulkiai supjaustome svogūną, čiles, obuolį ir mangą. Aš nepatariu tarkuoti obuolio, nes tada
„Guakamolė“ bus labai pažliugusi. Viską sumaišome dubenyje. Apibarstome granato uogomis. Pateikiame su traškučiais, paskrudintos pitos trikampėliais.
|
|
|
|
|