Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jupiterio palydovas, pavadintas nimfos, kuria pagrobe Dzeusas, vardu,
Finansinis tam tikro laikotarpio planas, kuriame pateikiamos pajamos ir islaidos,
Salis, kurioje 1910 m. gime motina Terese,
Kuriais metais ivyko pirmasis skrydis lektuvu,
Kataro smulkus pinigas,
Biruliškių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Birutės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Birželio 23-iosios g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Biržiškų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Biržų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Gudobelė, uogos, 1 kilogramas Cukrus, 1 kilogramas Vanduo, 300 mililitrų Citrinos rūgštis, truputį Vanilinis cukrus, truputį
Gaminimas: Uogas surūšiuoti, išmesti pažeistas uogas,
lapus ir vaiskočius, nuplauti, išdžiovinti ir sudėti į emaliuotą puodą. Užpilti karštu sirupu (1 kg vaisių 1 kg cukraus ir 0,3 litro vandens) ir palaikyti 10 valandų. Išvirti per vieną kartą įdėjus citrinos rūgšties ir vanilinio cukraus atitinkamai 1,5 ir 0,05 g vienam kg gudobelės
vaisių.
Uogienę sudėti į sterilizuotus stiklainius, uždaryti ir ataušinti.
|
|
|
|
|