Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kestas,
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Austru kompozitorius, operu "Figaro vedybos", "Don Zuanas", "Stebuklingoji Fleita", simfoniju, koncertu instrumentui su orkestru, styginiu kvartetu autorius,
Austru kompozitorius, pas kuri mokesi Bethovenas,
Austru kompozitorius, vienos klasikines mokyklos atstovas, daugiau kaip 100 simfoniju (tarp ju "Atsisveikinimo"), 14 misiu, oratoriju, kitu kuriniu instrumentiniams ansambliams autorius,
Austru kompozitorius, vienos valsu ir opereciu kurejas, daugiau kaip 500 sokiu muzikos kuriniu (valsu, polku, mazurku) autorius,
Austru rasytojas, romanu "Amerika", "Procesas", "Pilis", noveliu "Nuosprendis", "Pataisos darbu kolonijoje", "Metamorfoze" autorius (liet.) ,
Dirbtuvių g., Obelių m., Rokiškio r. sav.,
Ežero g., Obelių m., Rokiškio r. sav.,
Geležinkelio Stoties g., Obelių m., Rokiškio r. sav.,
J. Jablonskio g., Obelių m., Rokiškio r. sav.,
J. Janonio g., Obelių m., Rokiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g kiaulienos; Mėsos prieskoniai; Prancūziškos žolelės; 1 svogūnas; 1 kubelis vištienos sultinio; 100 ml vištienos padažo; 200 g pievagrybių; 200 g morkų; 1
paprika; Aliejaus kepimui.
Gaminimas: Mėsa supjaustoma šiaudeliais ir pabarstoma prieskoniais. Mėsą kepame keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Visas daržoves supjaustome norimos formos gabaliukais ir kepiname keptuvėje. Apkeptas daržoves ir mėsą dedame į puodą, ten pilame stiklinę
vandens, pomidorų padažą bei kubelį sultinio. Patroškiname apie 30 minučių, kol daržovės suminkštėss. Patiekiame su karštomis bulvėmis. Skanaus :)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg mėsos 250 g grietinėlės 3 v. š. pomidorų pastos 2 morkų 3 svogūnų Lauro lapų Druskos Pipirų Raudonėlio Bazilikų
Gaminimas: Mėsą nuplauti,
nusausinti,supjaustyti gabaliukais ir apkepinti riebaluose. Apkepusią mėsą dėti troškintis į pasūdytą verdantį vandenį. Berti pipirų, dėti lauro lapus. Apkepti pjaustytas morkas ir svogūną ir dėti į puodą troškintis kartu su mėsa. Baigiant troškintis pilti grietinėlę, pomidorų pastą,
berti bazilikus, raudonėlius ir dar kiek patroškinti.
|
|
|
|
|