Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Ingredientai:

Jautiena, 700 gramų
Lašiniai, 100 gramų
Pomidorai, 300 gramų
Bulvės, 700 gramų
Svogūnai, 200 gramų
Paprika, 200 gramų
Česnakas, 3 skiltelės
Kmynai, 1 arbatinis šaukštelis
Paprikos milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Druska
Pipirai



Gaminimo instrukcija:
Viską supjaustome kubeliais. Į puodą (pageidautina su storų dugnų) sudedam lašinius ir apkepinam kol visi riebalai neišsiskirs. Spirgučius išimam. Sudedam svogūnus, pakepinam. Suberiame paprika, kmynus, išmaišome ir troškiname 2 min. Sudedame mėsa, ir troškiname 7 min. Pabarstome druskos, pipirų, . Supilame tiek vandens, kad apsemtu mėsą. Troškiname 1,5 - 2 val., reikalui esant pripilame dar vandens. Sudedame bulves, supilame 2-2,5 l vandens ir verdame kol bulves išvirs. Sudedame papriką, pomidorus ir dar verdame 5-7 min. Sudedam česnaką. Pasūdome.


Skanaus.

Porcijų skaičius: 9
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2017 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai