Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Prietaisas, kuriame i inda lasancio vandens lygis rodo praslinkusi laika,
Uostas, miestas, pajurio sritis, kuriuose neimami ivezimo ir isvezimo muitai,
Triatlono rusis, susidedanti is dvieju rungciu? begimo ir plaukimo (1.begimas 2.plaukimas 3.begimas) ,
Kaip vadinami filosofijos krypties, zeme ir zemdirbyste laikantcios vieninteliu turtu, salininkai,
Didziausia gyva struktura zemeje,
Žygimantų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žygio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žilvičių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žilvino g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žynių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,25 l pieno 75 g cukraus 150 g maltų migdolų arba migdolų pastos 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių 2 skiltelės česnako druskos šafrano petražolių 4-5 žirneliai baltųjų
pipirų 200 ml alyvų aliejaus 12 mažų, plonų batono riekelių, pakepintų aliejuje 50 g pakepintų susmulkintų migdolų
Gaminimas: Užvirkite pieną. Grūstuvėje susmulkinkite druską, šafraną, pipirus, česnaką ir petražoles. Sumaišykite maltus migdolus, cukrų ir grūstuvėje
susmulkintą mišinį ir įdėkite į verdantį pieną. Sumažinkite ugnį ir leiskite virti 8-10 minučių. Patiekite su pakeptais batono gabaliukais ir pakepintais migdolais.
|
|
|
|
|