Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1,25 l pieno
75 g cukraus
150 g maltų migdolų arba migdolų pastos
2 šaukštai maltų džiūvėsėlių
2 skiltelės česnako
druskos
šafrano
petražolių
4-5 žirneliai baltųjų pipirų
200 ml alyvų aliejaus
12 mažų, plonų batono riekelių, pakepintų aliejuje
50 g pakepintų susmulkintų migdolų

Gaminimas:
Užvirkite pieną.
Grūstuvėje susmulkinkite druską, šafraną, pipirus, česnaką ir petražoles.
Sumaišykite maltus migdolus, cukrų ir grūstuvėje susmulkintą mišinį ir įdėkite į verdantį pieną.
Sumažinkite ugnį ir leiskite virti 8-10 minučių.
Patiekite su pakeptais batono gabaliukais ir pakepintais migdolais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai