Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Linkuvės g., Truskavos mstl., Kėdainių r. sav.,
Truskavos g., Truskavos mstl., Kėdainių r. sav.,
Ežero g., Vainotiškių k., Kėdainių r. sav.,
Jaunimo g., Vainotiškių k., Kėdainių r. sav.,
Kačiupio g., Vainotiškių k., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,25 l pieno 75 g cukraus 150 g maltų migdolų arba migdolų pastos 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių 2 skiltelės česnako druskos šafrano petražolių 4-5 žirneliai baltųjų
pipirų 200 ml alyvų aliejaus 12 mažų, plonų batono riekelių, pakepintų aliejuje 50 g pakepintų susmulkintų migdolų
Gaminimas: Užvirkite pieną. Grūstuvėje susmulkinkite druską, šafraną, pipirus, česnaką ir petražoles. Sumaišykite maltus migdolus, cukrų ir grūstuvėje
susmulkintą mišinį ir įdėkite į verdantį pieną. Sumažinkite ugnį ir leiskite virti 8-10 minučių. Patiekite su pakeptais batono gabaliukais ir pakepintais migdolais.
|
|
|
|
|