Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg kalakuto krūtinėlės
200 g kalakutų ar vištų kepenėlių
riekė padžiūvusiu batono
100 ml grietinėlės
1 kiaušinis
1 svogūnas
2 morkos
3 česnako skiltelės
2 šaukštai sviesto
žiupsnelis imbiero
druskos
maltų pipirų
šviesaus sojų padažo
2 šaukštai citrinų sulčių
1 v. š. krakmolo


Gaminimas:
Krūtinėlę įpjaukite, kad susidarytų „kišenė”, iš vidaus išpjaukite dalį mėsos. Įtrinkite druska, pipirais, sojų padažu ir citrinų sultimis. Nupjaukite batono plutelę ir išmirkykite jį grietinėlėje. Svogūną ir česnaką susmulkinkite, morką sutarkuokite stambia tarka. Pakepinkite daržoves su sviestu ir ataušinkite.
Išpjautą mėsą, kepenėles ir batoną du kartus permalkite mėsmale. Sumaišykite su kiaušiniu, keptomis daržovėmis, gardinkite prieskoniais.
Įdarykite krūtinėlę, kiškite ją į kepimo rankovę, padėkite ant šaltų grotelių ir šaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite 40 minučių. Kai iškeps, pradurkite rankovę, kepimo sultis nupilkite, o krūtinėlę palikite aušti orkaitėje. Padažui užvirkite kepimo sultis, sumaišykite jas su šaltame vandenyje išleistu krakmolu, pagardinkite prieskoniais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai