Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
0,5 arbūzo
Vaisių, mėgstamų (vynuogių, persikų, abrikosų, braškių, ananasų, slyvų)
5 v. š. želatinos
1 stiklinės cukraus
 
 


Gaminimas:
Iš nuplauto arbūzo išimti minkštimą ir jį pertrinti per sietelį, kad neliktų kauliukų. Reikalingos bus arbūzo sultys.

Želatiną užmirkyti nedideliame kiekyje šilto virinto vandens.

Vaisius nuplauti. Iš vynuogių išimti kauliukus, persikus, slyvas, abrikosus supjaustyti.

Į 0,5 l karšto vandens įberti cukraus. Ten pat supilti arbūzo sultis. Šiek tiek pavirinti ir leisti atvėsti, tada įmaišyti želatiną.

Į arbūzą sudėti pusę vaisių ir užpilti puse kiekio sirupo. Palikti šaldytuve kol šiek tiek sustings. Tada sudėti kitą pusę.

Sustingusį arbūzą supjaustyti ir mėgautis vasaros skoniu.
Skanaus!
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai