Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Audiniu dekoravimo technika, kai pries dazant visa audini plonu istirpinto vasko sluoksniu dengiama ta vieta, kurios nenorima nudazyti,
Veiksmu ir taisykliu visuma, parodanti, kaip is pradiniu duomenu gauti teisinga rezultata, vadinama,
Dabartinis Stalingrado pavadinimas,
Kiek 1897 m. surasymo duomenimis, dabartines Lietuvos ribose gyveno gyventoju, iskaitant ir rusu kariuomene [tukstanciais],
Miestas, is kurio yra NHL klubas islanders,
Ežero g., Ąžuolų Būdos k., Kazlų Rūdos sav.,
Gėlių g., Ąžuolų Būdos k., Kazlų Rūdos sav.,
Lauko g., Ąžuolų Būdos k., Kazlų Rūdos sav.,
Marijampolės g., Ąžuolų Būdos k., Kazlų Rūdos sav.,
Mokyklos g., Ąžuolų Būdos k., Kazlų Rūdos sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 700 g jautienos 40 g džiovintų baravykų 2 svogūnai 1 česnako skiltelė 2 šaukštai sviesto 2 skrudinamos duonos riekelės 1 kiaušinis 1/2 šaukštelio druskos 1/4 šaukštelio juodųjų
pipirų 2 šaukštai kapotų petražolių 2 šaukštai aliejaus 1 šaukštas miltų 1/4 l grietinės
Gaminimas: Grybus užpilti 1/4 l šalto vandens ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol grybai išbrinks. Paskui 5 minutes pavirti. Nuluptus svogūnus ir česnako skiltelę
supjaustyti mažais kubeliais ir pakepinti su sviestu, kol suminkštės. Grybus nuvarvinti sietelyje, smulkiai sukapoti ir sumaišyti su pakepintais svogūnais bei česnaku. Suberti kubeliais supjaustytą duonąm įmušti kiaušinį, pagardinti druska bei pipirais ir apibarstyti petražolėmis. Faršą gerai
išminkyti, pasūdyti ir apšlakstyti grybų sunka. Mėsą įdaryti faršu, surišti ir apkepti iš visų pusių. Apibarstyti druska ir pipirais, užpilti grybų sunka ir troškinti uždengtame keptuve. Retkarčiais apversti. Grietinę suplakti su krakmolu ir sumaišyti su troškinimo metu išsiskyrusiomis
sultimis, likus 10 minučių iki troškinimo pabaigos. Vyniotinį pasūdyti.
|
|
|
|
|