Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 vidutinio dydžio žuvys
500 g glazūruotų jūros gėrybių
2 dideli svogūnai
1 morka
1 cukinija
50 g savose sultyse konservuotų baravykų
2 valgomi šaukštai grietinėlės
baziliko lapelių žalių
alyvuogių aliejaus
30 g sūrio
prieskoniai žuviai, ir druska
garnyrui:
ryžiai


Gaminimas:
Vieną žuvį paimkite ir iš jos išimkite kaulus ir iš pilvo viską, ir sumalkite su mėsmale, o iš kitos žuvies išimkite kaula, bet jį išimkite ne perpjovę pilva, o perpjaukite nugarą, tada atsargiai išimkite visą kaulą ir grobus, pilvas turi būti ne perpjautas. Pabarstykite žuvies prieskoniais, aplaistykite alyvuogių aliejumi ir palikte tiek, kol padarysite įdarą.
Glazūruotas jūros gėrybes išvirkite pasūdytame vandenyje. Nukoškite ir palikite.
Morką nuskuskite ir sutarkuokite smulkiai, cukiniją nuskuskite ir taip pat paruoškite. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje viską. Tuomet sudėkite sumaltą žuvį, šiek tiek patroškinkite ir sudėkite grietinėlę bei druskos šiek tiek įberkite. Viską išmaišykite. Išjunkite.
Paimkite foliją į ją dėkite pagardintą prieskoniais žuvį ir prilaikydamos šonus, kad įdaras neišliptų sudėkite iš keptuvės įdarą, o ant viršaus sudėti grybus, bei išvirtas jūros gėrybes, ir užtarkuokite sūriu. Orkaitę įkaitinkite iki 220 laipsnių ir pašaukite. Kepkite 40 minučių.
Ryžius išvirkite ir patiekite, kaip garnyrą.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai