Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Saunamasis ginklas, kuris nesiliauja saudyti tol, kol buna nuspaustas nuleistukas arba baigiasi soviniai apkaboje (detuveje) ,
Giliausiai gyvenantis bestuburis veziagyvis, kuris buvo pastebetas Marianu iduboje didesniame nei 10 km gylyje,
Geometriniu figuru ir realiu kunu grafinis vaizdavimas plokstumoje pagal tam tikras taisykles,
Kasmetinis prizas uz geriausia, idomiausia, veiksmingiausia Jav reklama arba reklamine kampanija, teikiamas nuo 1970 m.,
Liet. liaudies ismintis:Kkitiems ..... - nepades niekas ir tau,
Vėjų g., Bazorų k., Alytaus r. sav.,
Vyšnių g., Bazorų k., Alytaus r. sav.,
A. Juozapavičiaus g., Butrimonių mstl., Alytaus r. sav.,
Ateities g., Butrimonių mstl., Alytaus r. sav.,
Aušros g., Butrimonių mstl., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 avokadai (Avokadas) 2 saldžiosios paprikos (po 1 žalią ir geltoną saldžiąją papriką) 250 ml konservuotų krabų ar virtos žuvies 250 ml citrinų sulčių 2 šaukštai rūgščios grietinės 2
šaukštai pieno druskos pipirai
Gaminimas: Paprikas perpjauti pusiau, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti mažais kubeliais. Svogūnus supjaustyti griežinėliais. Į kaistuvą sudėti paprikas ir svogūnus, užpilti verdančio vandens, trumpai pakaitinti ir supilti į sietelį,
kad nuvarvėtų vanduo. Avokadas perpjauti pusiau, išimti kaulus, išskobti šiek tiek minkštimo, prie žievės jo paliekant bent 5 mm. Išskobtą masę ir avokadų vidų pašlakstyti citrinų sultimis. Krabus, paprikas ir svogūnus sumaišyti, pasūdyti pagal skonį. Šiuo mišiniu įdaryti
avokadų puses ir ant viršaus užpilti po šaukštelį padažo. Puošti petražolių lapeliais. Padažui: išskobtą avokadų masę, grietinę ir pieną gerai išsukti dubenėlyje. Druskos, pipirų, citrinų sulčių dėti pagal skonį.
|
|
|
|
|