Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Vištienos filė, 500 gramų
Balta duona, 200 gramų
Kiaušiniai, 1 vienetas
Česnakai, 2 vienetai
Razinos, 50 gramų
Obuoliai, džiovinti, 100 gramų
Džiūvėsėliai, 1 stiklinė
Apelsinai, 2 vienetai
Jogurtas, natūralus, 200 gramų
Cukrus, 1 šaukštelis
Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, malti, pagal skonį

Gaminimas:
Razinas ir obuolius išmirkykite šiltame virintame vandenyje. Duoną supjaustykite riekelėmis, nupjaukite pluteles, pamirkykite piene ir išgriebę atsargiai nuspauskite. Česnakus susmulkinkite. Vištieną nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir sumalkite. Sudėkite mirkytą duoną, įmuškite kiaušinį ir suminkykite. Išmirkusius obuolius susmulkinkite ir sumaišykite su razinomis. Iš faršo darykite paplotėlius, ant kiekvieno užkrėskite po šaukštą džiovintų vaisių masės ir suformuokite pailgus maltinius. Pavoliokite džiūvėsėliuose ir iškepkite riebaluose. Jogurtą išplakite su apelsinų sultimis ir kiaušinio tryniu. Plakdami suberkite cukrų. Gautu padažu apliekite karštus maltinius.
Tiekite su biriai virtais ryžiais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g maltos mėsos
1 kiaušinis
2 riekutės batono
Druskos, pipirų - pagal skonį
2-3 šaukštai džiūvėsėlių
2-3 šaukštai aliejaus kepimui
 
Įdarui:
 
150 g džiovintų juodųjų slyvų
100 g fermentinio sūrio
 


Gaminimas:
Į maltą mėsą įmušame kiaušinį, piene išmirkytą ir išminkytą batoną, druską, pipirų ir viską gerai išminkom.
Slyvas nuplauname, sūrį supjaustome į tiek gabaliukų, kiek maždaug maltinių bus.
Formuojame maltinius, į kiekvieno vidų įdedam po slyvą ir sūrio gabaliuką, apvoliojam džiūvėsėliuose.
Į įkaitintą keptuvę pilame aliejų ir dedame maltinius. Kepam ant pačios mažiausios ugnies, kol apkeps iš abiejų pusių.
Verdame apie 45-55 minutes garų puode arba mėsos sultinyje apie 40 minučių.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai