Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
14 konservuotų persikų puselių
80 g lydyto sūrelio
200 g vištienos filė
2 šaukštai majonezo
2 šaukštai sviesto kepimui
žiupsnelio maltų paprikų
petražolių lapelių


Gaminimas:
Iš sirupo išimti persikų puseles ir jas apsausinti. Vištieną supjaustyti smulkiais šiaudeliais, pakepinti svieste, keptuvę uždengus dangčiu. Pasūdyti ir atvėsinti. Sumaišyti sūrį, majonezą, vištienos gabalėlius, paskaninti paprika ir sudėti į persikų puseles. Papuošti petražolėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4vnt konservuoti persikai
300 g virtos vištienos
1 sauja graikiškų riešutų
Majonezas
Prieskoniai


Gaminimas:
Smulkiai supjaustyti krūtinėlę, susmulkinti graikinius riešutus bei viską sumaišyti su majonezu ir prieskoniais Salotas įdėti į persikų puseles, ant viršaus pabarstyti graikiniais riešutais. Skanaus¡
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 a. š. cinamono
1 v. š.  džiūvėsių
4 persikų, didelių
120 g rikotos
2 v. š. rudojo cukraus
2 v. š.  migdolų, skrudintų


Gaminimas:
Dubenyje gerai išmaišyti rikotą, sukrų, džiūvėsius, migdolus ir cinamoną. Masės su kaupu pridėti į vaisių puseles.
Jei persikai švieži galima juos apkepti orkaitėje kartu su įdaryta mase. Kepti 190 °C laipsnių orkaitėje 6-8 minutes.
Tai sveikuoliškas desertas, kurio komponentai labai dera tarpusavyje.
Skanaus :*
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai