Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
10 didelių pievagrybių galvučių
200 g šaldytų maltų špinatų
100 g tarkuoto fermentinio sūrio

Gaminimas:
Atsišaldome špinatus ir sumaišome masę su tarkuotu sūriu. Nuplauname pievagrybių galvutes ir išimame kotelius. Galvutes įdarome špinatų ir sūrio mišiniu. Dedame į orkaitę ir kepame 200 0C karštumo apie 15-20 minučių, kol sūris gražiai apskrus. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
8 didesni pievagrybiai
50 g kiaulienos kulnų vyniotinio
1 svogūnas
~ 30 - 50 g sūrio
druska
pipirai


Gaminimas:
Pievagrybius gerai nuplaunam, mažiuku peiliuku išpjaunam kotą ir nupjaunam užsilenkusius kraštelius, kad daugiau tilptų įdaro.
Ant keptuvės pakepinam smulkiai pjaustytą svogūną, kai jau pasidaro stiklinis sudedam smulkiai pjaustytą vyniotinį ir nuimam nuo ugnies. Vyniotinio nereikia kepinti, jį sudėjau tik tam, kad pasidengtu plonu alyvuogių aliejaus sluoksniu.
Įberti druskos, pipirų, gerai viską išmaišyti ir pridėti į pievagrybius, kuriuos sudėtį į sardą išklota kepimo folija ar sviestiniu popierium.
Apibarstome tarkuotu sūriu ir kišame į įkaitintą orkaitę, kol sūris išsilydys ir gražiai apskrus.
P.S. galima į vidų dėti pjaustytus kotelius sumaišytus su svogūnais, sūriu ir pakepti, arba vietoj fermentinio sūrio naudoti feta ar mozzarella su česnaku, žodžiu įdaras pagal fantaziją ir skonį.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g pievagrybių
3 svogūnai
2 morkos
2 skiltelės česnako
Druska
100 g fermentinio sūrio


Gaminimas:
Pievagrybiams nupjauti kotelius. Kotelius, svogūnus ir česnakus supjaustyti. Morkas sutarkuoti. Kotelius, svogūnus, česnakus ir morkas pakepti keptuvėje. Pabarstyti druska. Baigus kepti įdaryti grybų galvutes. Ant viršaus pabarstyti tarkuoto sūrio. Kepti orkaitėje kol išsilydys sūris.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai