Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 dideli salierai;
2 svogūnai;
250 gr maltos mėsos;
mirkyto pyrago keli gabaliukai;
2 šaukštai pomidorų padažo;
druska ir pipirai pagal skonį;
0,5 stiklinės alyvuogių aliejaus;
2 balti svogūnai;
petražolių ryšulėlis;
taurelė baltojo vyno.


Gaminimas:
Nuskusti salierai perpjaunami pusiau ir verdami apie 20 minučių pasūdytame vandenyje. Išėmus iš vandens, nusunkiami. Iš salierų išskobiamas vidus, kad būtų kur dėti įdarą. Įdaras daromas iš maltos mėsos, išmirkyto pyrago, pipirų, druskos ir žalių petražolių.
Patroškinami kubeliais pjaustyti svogūnai. Į troškinimo indą sudedami patroškinti svogūnai, per vidurį statomi įdaryti salierai. Tarpai užpildomi išskobtais smulkintais salierų gabaliukais. Viskas užpilama baltuoju vynu ir pomidorų tyre.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai