Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
makita,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
zalia skulptura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pastaunyko g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Pasvalio g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Paupio g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Pelkių g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Pergalės g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kg paprikų 1,5 kg morkų 300 g svogūnų 0,5 l augalinio aliejaus 3-4 baklažanai Druskos ir pipirų (pagal skonį) Marinatui: 1,5 l vandens 250 g acto 9% 100 g cukraus arba
medaus 5 lapai lauro lapų 5-7 žirniai kvapiųjų pipirų 10 skiltelių česnako 1 žiupsnelis druskos
Gaminimas: Morkas sutarkuojame, paprikas išvalome, svogūnus sukapojame, o baklažanus supjaustome griežinėliais. Įkaitiname aliejų ir pakepiname svogūnus (5 minutes).
Po to sudedame morkas ir kepiname 10 minučių. Įmaišome prieskonių. Kitoje keptuvėje apkepiname baklažanų griežinėlius (turi abi pusės būti gražiai pageltę). Į užvirintą vandenį sudedame likusius marinato ingredientus. Į verdantį marinatą dedame paprikas. Verdame apie 5 min. Po to išgriebiame
ir pridedame morkų įdaro. Užpaudžia įdarą baklažano griežinėliu. Sudedame paprikas į stiklainius ir užpilame likusiu marinatu. Sandariai uždengiame ir laikome šaltoje vietoje.
|
|
|
|
|