Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
čigonė7,
filmas,
motina gamta,
okeanija,
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ramunių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Rasakilų takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Raseinių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Rasytės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Rasos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g sviesto, minkšto 200 g rudojo cukraus 1 šaukštelis Santa Maria kepimo miltelių 2 kiaušiniai 2 (po 250 ml) stiklinės miltų 1 šaukštelis sodos 1 šaukštelis Santa Maria malto
imbiero 0,5 šaukštelio Santa Maria cinamono
Gaminimas: Išplakite minkštą sviestą su cukrumi ir kiaušiniais. Sumaišykite išsijotus miltus su prieskoniais bei kepimo milteliais. Nugesinkite sodą šlakeliu acto ir įmaišykite į tešlą. Suberkite birių produktų mišinį ir dar kartą
išmaišykite. Tešlą gerai išminkykite ir dėkite į šaldytuvą 1 valandai. Iškočiokite iki 3-5 mm storio ir išspauskite norimos formos sausainius. Kepkite iki 12 min. 175-180 laipsnių karštumo orkaitėje. Labai skanūs ir traškūs :)
|
|
|
|
|