Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miško g., Jakštaičių k., Šiaulių r. sav.,
Salos g., Jakštaičių k., Šiaulių r. sav.,
Skardžio g., Jakštaičių k., Šiaulių r. sav.,
Slėnio g., Jakštaičių k., Šiaulių r. sav.,
Laukų g., Jakštaičiukų k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Aviena, 400 gramų Svogūnai, 1 vienetas Žalumynai (įvairūs), truputį Aliejus, 1 šaukštas Vanduo, 1 litras Lauras, lapelis, 1 vienetas Imbieras, geltonasis, maltas, 1
šaukštelis Grietinė, 2 šaukštai
Gaminimas: Svogūnas smulkiai supjaustomas ir truputį pakepinamas aliejuje. Įberiama imbiero miltelių ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Smulkiai supjaustyti žalumynai ir gana dideliais gabalais supjaustyta mėsa pasūdoma ir kartu su lauro
lapeliu apkepinama keptuvėje. Po to visi produktai sudedami į puodą, užpilami vandeniu ir 2 val. troškinami ant mažos ugnies, kol nugaruoja pusė sultinio. Tuomet sultinys perkošiamas per sietą, supilamos citrinos sultys ir grietinė ir vėl sudedama mėsa. Sriuba paduodama valgyti su biria ryžių koše.
|
|
|
|
|