Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4-5 bulvės
300 g pievagrybių
1 svogūnas
300 g jautienos ar kiaulienos faršo (gali būti maišyta)
400 g grietinės
100-200 g fermentinio sūrio
Druskos, pipirų, raudonėlio, džiovintų salierų lapų, krapų (pagal skonį)


Gaminimas:
Du kepimo indus išklojau folija, pasilikdama indo uždengimui.
Bulves supjausčiau skiltelėmis ir sudėjau į kepimo indus.
Pakepinau svogūną 2-3 minutes. Po to sudėjau smulkintus pievagrybius, prieskonius ir pakepinau 3-4 minutes. Įmaišiau grietinę (200 g).
Mėsą pakepinau atskiroje keptuvėje 10-15 minučių.
Ant bulvių sudėjau grybus, po to mėsą, aptepiau grietine ir apibarsčiau sūriu.
Uždengiau folija ir pašoviau į 180 laipsnių orkaitę. Kepiau 20 minučių, po to foliją nudengiau ir kepiau dar 20 minučių.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai