Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gaisų g., Antežerių k., Vilniaus r. sav.,
Mėguvos g., Antežerių k., Vilniaus r. sav.,
Miško g., Antežerių k., Vilniaus r. sav.,
Vakarų g., Antežerių k., Vilniaus r. sav.,
Žalioji g., Antežerių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g baltos duonos (kietesnės, kelių dienų senumo) 1 galva česnako 3 kiaušiniai 100 g kumpio 0,5 stilkinės alyvuogių aliejaus 100 ml sauso vyno 1 šaukštas džiovintos arba rūkytos
paprikos druska
Gaminimas: Supjaustykite duoną mažom riekelėm. Susmulkinkite kumpį kubeliais. Česnako skilteles - į kelias dalis. Pasirinkite didelį puodą ir užvirkite 2,5 l vandens. Sudėkite duoną, užvirinkite ir virkite 15 min ant vidutinės ugnies. Įkaitinkite keptuvę
su aliejumi. Sudėkite kumpį, česnaką ir kepkite 1 min, tuomet suberkite paprikos miltelius, supilkite vyną ir pavirkite 2 min. Iškeptą-ištroškintą keptuvės turinį supilkite į puodą ir virkite 10 min. Išplakite kiaušinius ir maža srovelę įmaišykite į puodą. Išjunkite ugnį ir palikite
puodą 5 min pastovėti. Skanaus :)
|
|
|
|
|