Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai: 9 makaronų lakštai 500 g maltos kiaulienos 2 morkos 1 kaliaropė 1 poras 1 stiklinė šaldytų žirnelių druska pipirai prieskoniai mėsos įdarui petražolės 100 g fermentinio sūrio 6 šaukštai grietinės aliejus kepimui bei skardai patepti Gaminimas: Makaronų lakštus išverdame pasūdytame vandenyje po 3 lakštus puode, kad nesuliptų. Mėsą pakepame su trupučiu aliejaus, druska, pipirais bei kitais prieskoniais. Morkas ir kaliaropes sutarkuojame žiedeliais ir viską pakepame su aliejumi. Tuomet apkeptas daržoves sudedame į puodą, užpilame truputį vandens, suberiame žirnelius, druskos, pipirų ir troškiname. Baigdami troškinti įdedame petražolių. Kepimo indą ištepame aliejumi ir dedame 3 makaronų lakštus (vieną šalia kito). Ant jų sudedame mėsos įdarą ir patepame jį 3 šaukštais grietinės. Tada dedame kitus 3 makaronų lakštus, o ant jų - daržovių įdarą, kurį irgi aptepame 3 šaukštais grietinės. Vėl dedame 3 makaronų lakštus, užberiame sutarkuotą fermentinį sūrį ir kepame orkaitėje apie 1 val. Valgome karštą.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai