Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100g krakmolo
1,5 a. š.kepimo miltelių (Kepimo milteliai)
0,5 a. š. druskos
0,5 a. š. paprikos
2 kiaušinio baltymai
1 kg baltų ir žalių šparagų (po 500 g)
cukraus
400 g tuno arba menkės
1 citrinos žievelės
pipirų
1,5 l aliejaus virimui
Padažui:
1 v. š. krakmolo
gabaliuko (1 cm) imbiero
1 čili pipiras
0,5 l pelsinų sulčių


Gaminimas:
Sumaišykite krakmolą su kepimo milteliais, druska ir paprika ir įpilkite 150 ml šalto vandens. Gerai suplakite baltymus ir įmaišykite į tešlą.
Smulkiai sukapokite imbierą ir čilio pipiriuką, suberkite į apelsinų sultis ir virkite 15 minučių. Šaukštą krakmolo sumaišykite su 5 šaukštais šalto vandens ir supilkite į padažą.
Nulupkite ir paruoškite šparagus. Virkite apie 7 minutes pasūdytame vandenyje, įbėrę žiupsnelį cukraus.
Nukoškite kiaurasamčiu, šparagus pavoliokite tešloje ir virkite gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai pageltonuos.
Žuvį įtrinkite citrinos žievele, pabarstykite pipirais ir patiekite supjaustytą žalią arba pakepintą aliejuje su šparagais ir padažu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai