Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miestas, kuriame pradejo veikti pirmoji pasaulyje darbo birza,
Miestas, kuriame stovi didziausi bokstai dvyniai,
Miestas, kuriame vadovaujant T. Edisonui buvo pastatyta pirmoji elektrine,
Miestas, kuriame veikia seniausias pasaulyje (ikurtas 1843 m.) Tivolio atrakcionu ir poilsio parkas,
Miestas, kuriame vyksta kantri muzikos festivalis,
Kovo 11-osios g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Kranto g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Kunigiškių g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Lentvario g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Liepų g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kg vištienos filė (kalakutienos filė) 1/8 l sakės arba balto vyno 1/8 l sojos padažo 4 v. š. saldaus šery 2 v. š. aliejaus 1 a. š. tarkuoto imbiero Gaminimas: Mėsą supjaustyti
vieno kąsnio gabalėliais. Visas kitas sudedamąsias dalis, sudėti į dubenį ir sumaišyti su mėsos gabaliukais.
Dubenį gerai uždengti ir palaikyti per naktį šaldytuve.
Mėsos gabalėlius sunerti ant iešmelių. Kepti ant grilio dažnai vartant 5-10 min, kol mėsa įgaus gelsvai rudą spalvą.
Skanaus!
|
|
|
|
|