Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g jautienos
1 pomidoras
1 morka
0,5 svogūno
200 g grietinės
100 g sūrio
juodosios alyvuogės (be kauliukų)
žalumynai
druska
juodieji pipirai (malti)


Gaminimas:
Mėsą supjaustome porcijomis ir truputį apkepame aliejuje. Pomidorą ir alyvuoges supjaustome griežinėliais, svogūną pusžiedžiais, morką ir sūrį sutarkuojame.
Į kepimo formą sluoksniais sudedame pomidorus, mėsą, pabarstome druska, pipirais, tolygiai užkrečiame grietinės, sudedame morkas, sūrį, alyvyoges ir pabarstome žalumynais.
Uždengiame kepimo indą ir kepame apie 40min., 200 laipsnių temperatūroje. Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai