Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kepuriu, salmu, sukuosenu, zirgu pakinktu ir kt. dirbiniu puosmena is strucio, gulbes, povo plunksnu,
Pirmykstis tikejimas, kad gyvunai, augalai, gamtos reiskiniai turi siela, galincia daryti poveiki gamtai,
Poringa zemos degimo temperaturos molio spalvos keramika,
Kristaus galvos, dazniausiai veido atvaizdas, populiarus ankstyvuju viduramziu religineje daileje,
Sutikimas su pasiulymu sudaryti sutarti kitomis salygomis, negu nurodytos pradiniame pasiulyme,
Liepgirių g., Narvaišių k., Plungės r. sav.,
Minijos g., Narvaišių k., Plungės r. sav.,
Palaukės g., Narvaišių k., Plungės r. sav.,
Pievų g., Narvaišių k., Plungės r. sav.,
Slėnio g., Narvaišių k., Plungės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g. lieso jautienos kumpio 5 svogūnai 100 g. pievagrybių šaukštas krakmolo pusės citrinos sulčių 2 šaukštai sojų padažo pusė šaukšto cukraus druskos maltų juodųjų
pipirų aliejaus kepti
Gaminimas: Kumpį nulupame, nusausiname ir supjaustome lazdelėmis. Jautienos kumpio lazdeles apšlakstome išspaustomis citrinos sultimis, užberiame druskos ir cukraus, apibarstome pipirais. Marinuojame 2 valandas. Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudedame
supjaustytą marinuotą jautienos kumpį. Kepame uždengtoje keptuvėje, nustatę mažą kaitrą, maždaug 15-20 minučių. Kepdami po truputį maišome mėsą ir vis įpilame vandens. Patroškiname dar apie 10 minučių. Kol mėsa troškinama, nuvalome ir pusžiedžiais supjaustome svogūnus, o nuvalytus grybus
supjaustome griežinėliais. Mėsai suminkštėjus, sudedame grybus, svogūnus, įpilame sojų padažo. Viską patroškiname dar apie 5 minutes. Baigdami kepti užpilame šaltame vandenyje išleistą krakmolą ir maišome, kol sutirštėja. Troškinys paruoštas!
|
|
|
|
|