Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Civiliniu, baudziamuju ir administraciniu bylu tyrimo ir nagrinejimo tvarka,
Ezeras, kurio saloje yra Traku pilis,
Kas be ugnies uzverda,
Gydytoju pasitarimas, kuriame patikslinama ligos diagnoze, apsvarstomi gydymo budai ir priemones,
Automobiliu gamintojas isleides siuos modelius: delta, thema, dedra,
Turžėnų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Tvenkinio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Tverečiaus g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Tvėrių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Tvirtovės al., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g jautienos išpjovos 1/2 l sauso baltojo vyno 2 šaukštai ištirpinti sviesto 1 šaukštelis druskos 1/2 šaukštelio baltųjų pipirų 1 morka 1 petražoles šaknis 100 g saliero
gumbo 550 g svogūnų 200 g mažų bulvių 1/4 l grietinės 2 šaukštai sviesto
Gaminimas: Mėsą užpilti vynu ir 3 dienas marinuoti uždengtame puode. Morką, petražolės šaknį, saliero gumbą ir vieną svogūną nuvaluti supjaustyti mažais kubeliais. Keptuve įkaitinti
sviestą, dėti mėsos gabalą ir apkepti iš visų pusių, kol gražiai parus. Apibarstyti druska ir pipirais. Suberti supjaustytas daržoves, užpilti vynu (kad keptuvo dugne būtų apie 2 cm skysčio) ir troškinti. Troškinamą mėsą karkartėmis palaistyti vynu, tačiau keptuve neturi būti per daug
skysčio. Svogūnų tyrei blves ir svogūnus nuplauti, 20 minučių pavirti pasūdytame vandenyje, nulupti ir pertrinti per sietelį. Paruoštą tyrę pagardinti grietine, druska ir sviestu. Troškinimo metu išsiskyrusias sultis perkošti, kietokus padažo komponentus pertrinti per sietelį. Viską
išmaišyti, šiek tiek pavirti ir pasūdyti.
|
|
|
|
|