Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žemaičio Sodų 11-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Žemaičio Sodų 12-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Žemaičio Sodų 13-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Žemaičio Sodų 14-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Žemaičio Sodų 15-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g jautienos nugarinės 60 g lašinukų 2 svogūnai po 1/4 šaukštelio druskos ir pipirų 2 šaukštai kiaulinių taukų 1/4 l mėsos sultinio 150 g konservuotų agurkų 2 šaukštai
miltų 1/2 l grietinės 3 šaukšteliai aštriųjų garstyčių 1 šaukštelis vorčesterio padažo 1 šaukštelis citrinos sulčių
Gaminimas: Lašinukus trumpam įdėti į šaldiklį, kad sukietėtų. Supjaustyti šiaudeliais ir prismaigstyti mėsą išilgai raumenų. Nuluptą svogūną
supjaustyti kubeliais. Druska ir pipirais įtrintą mėsą kepti su taukais 20 minučių, ugnį atspariame inde ant stiprios ugnies. Suberti svogūnus ir apkepti kol pagels. Užpilti šiek tiek sultinio ir uždengus troškinti ant silpnos ugnies. Konservuotus agurkus supjaustyti kubeliais. Likusį
sultinį sumaišyti su kitais komponentais ir likus 10 minučių iki troškinimo pabaigos supilti į puodą. Pagardinti ir patiekti.
|
|
|
|
|