Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
800 g jautienos nugarinės
60 g lašinukų
2 svogūnai
po 1/4 šaukštelio druskos ir pipirų
2 šaukštai kiaulinių taukų
1/4 l mėsos sultinio
150 g konservuotų agurkų
2 šaukštai miltų
1/2 l grietinės
3 šaukšteliai aštriųjų garstyčių
1 šaukštelis vorčesterio padažo
1 šaukštelis citrinos sulčių


Gaminimas:
Lašinukus trumpam įdėti į šaldiklį, kad sukietėtų. Supjaustyti šiaudeliais ir prismaigstyti mėsą išilgai raumenų.
Nuluptą svogūną supjaustyti kubeliais. Druska ir pipirais įtrintą mėsą kepti su taukais 20 minučių, ugnį atspariame inde ant stiprios ugnies.
Suberti svogūnus ir apkepti kol pagels. Užpilti šiek tiek sultinio ir uždengus troškinti ant silpnos ugnies.
Konservuotus agurkus supjaustyti kubeliais. Likusį sultinį sumaišyti su kitais komponentais ir likus 10 minučių iki troškinimo pabaigos supilti į puodą. Pagardinti ir patiekti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai