Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vydūno al., Vilkijos m., Kauno r. sav.,
Vydūno Mažoji g., Vilkijos m., Kauno r. sav.,
Vytauto g., Vilkijos m., Kauno r. sav.,
Žalioji g., Vilkijos m., Kauno r. sav.,
Žibučių g., Vilkijos m., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 700 g jautienos 6 puodeliai vandens 2 puodeliai saliero, supjaustyto 2 puodeliai šviežių grybų, supjaustytų 1 puodelis morkų, supjaustytų 1 puodelis svogūno, supjaustyto 1 šaukštelis
druskos 1 šaukštelis džiovinto rozmarino 0,5 šaukštelio pipirų 1 skiltelė česnako, susmulkinto 170 g pomidorų padažo 1 puodelis miežinių kruopų, greit išverdančių
Gaminimas: Supjaustykite mėsą 1 cm kubeliais. Į puodą sudėkite mėsą, vandenį, salierą, grybus, morkas,
svogūnus, druską, rozmariną, pipirus ir česnaką. Užvirkite; sumažinkite ugnį. Uždenkite ir troškinkite 1-1,25 val. arba kol mėsa bus minkšta. Jei reikia, nugraibykite putas nuo paviršiaus. Sudėkite pomidorų padažą (pastą) ir miežines kruopas. Užvirkite; sumažinkite ugnį. Uždenkite ir troškinkite
apie 10 minučių arba kol miežiai išvirs.
|
|
|
|
|