Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 23-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 24-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 25-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g jautienos 2 svogūnai 2 šaukštai acto Aliejus, truputis Druska, pagal skonį Juodieji pipirai, pagal skonį Kalendra,
truputis
Gaminimas: Minkštą jautieną supjaustyti kubeliais, sumaišyti su druska, pipirais, smulkiai pjaustytais svogūnais, kalendra, actu. Sumaišius indą uždaryti ir laikyti šaltoje vietoje pusdienį. Po to mėsa nuvaloma nuo prieskonių, sumaunama ant iešmo ir aptepama
aliejumi. Kepama virš žarijų, kol mėsa iškeps.
|
|
|
|
|