Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pas Poną, A. Stasiukyno IĮ,
Pas Pelenę, Violetos Klimantavičienės Įmonės Kirpykla,
Pas Pelenę, V. Klimantavičienės Iį, Grožio Salonas,
Pas Paolo, Picerija,
Pas Nerą, N. Kvederaitienės firma,
Svajonės g., Pavoverės k., Švenčionių r. sav.,
Rėkučių g., Rėkučių k., Švenčionių r. sav.,
Reškutėnų g., Reškutėnų k., Švenčionių r. sav.,
Šilelio g., Reškutėnų k., Švenčionių r. sav.,
Ateities g., Sarių k., Švenčionių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g persikų jogurto 100 g konservuotų persikų 3 šaukštai tirpintos želatinos 0,5 stiklinė miško uogų 6 kiaušinių 1 stiklinė miltų 1 stiklinė cukraus 1 šaukštas
krakmolo
Gaminimas: Skardelę patepame aliejumi, dedame želė širdutes (galima ir persikus). Ant širdučių pilame pradedantį stingti jogurtą, šonus apdedame persikų gabalėliais, ant jogurto dedame biskvito juosteles, užpilame jogurtu. Vėl dedame biskvito juosteles ir
pabaigiame pilti jogurtą. Viršų apdedame persikų skiltelėmis ir dedame į šaldytuvą. Po 3-5 valandų galime ragauti.
|
|
|
|
|