Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu poeas, eilerasciu rinkiniu "Intymios giesmes", "Imago Mortis", "Uzgese chimeros akys", "Katarsis", publicistikos rinkinio "Milfordo gatves elegijos" autorius,
Lietuviu poetas, eileraciu rinkiniu "Zygio draugai", "Osia gimtines berzai", "Berzu lopsine", "Ir nusinese saule miskai", "Ilgesys - ta giesme" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu "Pusletosioms rankoms", "Is darbininko katekizmo", "Ateities dainius", "Naujas rytas", "Neverkit pas kapa", "Ave, vita" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkinio "Kukucio balades" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkinio "Pavasario balsai", poemu "Jaunoji Lietuva", "Raseiniu Magde", "Musu vargai", dramu "Kestucio mirtis", "Vytautas pas kryziuocius", "Didysis Vytautas - Karalius" autorius,
Kauno g., Vandžiogalos mstl., Kauno r. sav.,
Kėdainių g., Vandžiogalos mstl., Kauno r. sav.,
Klevų g., Vandžiogalos mstl., Kauno r. sav.,
Liepų g., Vandžiogalos mstl., Kauno r. sav.,
Parko g., Vandžiogalos mstl., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 ml jogurtinės grietinės 400 ml moliūgo tyrės 2 želė, persikų skonio 1 v .š. vanilinio cukraus
Gaminimas: 1. Persikinę želę (iš karto abi pakuotes) paruoškite kaip
nurodyta ant pakelio, bet kuo mažesniame kiekyje vandens (man pakako 120 ml). 2. Tarkuotų moliūgų tyrę ,maišant, pavirkite apie 5 min. ir atvėsinkite. 3. Jogurtinę grietinę išmaišykite su vaniliniu cukrumi. Tiek į baltą, tiek į moliūginę masę supilkite ,vis maišant, po pusę želės. 4.
Baltą sluoksnį pilkite į mažą torto formą, įdėkite į šaldytuvą ir palaukite, kol sustings. 5. Moliūginę masę laikykite kambario temperatūroje. Jei ims stingti, įstatykite į dubenį su šiltu vandeniu. Jei norite, kad moliūgų tyrė būtų saldesnė, įdėkite paprasto arba vanilinio cukraus. 6.
Geltoną masę užliejus ant sustingusios baltos masės, vėl laikykite šaltai. Kai sustings, papuoškite.
|
|
|
|
|